Ansøgning og optagelse

Print Friendly, PDF & Email

Optagelse til  8. – 9. og 10. klasse skoleåret 19/20

Vi har en venteliste til vores nuværende 8. klasser, men skriv dig op, så vil du blive kontaktet for en samtale, hvis der kommer en plads.

Da skoleåret er langt henne nu, har vi lukket for optag til vores nuværende 9. og 10. klasser.

Optagelse skoleåret 20/21

8. klasse 20/21:

Vi har i november holdt informationsmøde for vores kommende 8.  klasse og er begyndt optagelsessamtaler. Der er endnu plads, så skynd dig at skrive dig op, så vil I blive inviteret til en samtale.

10. klasse 20/21:

Vi har netop afholdt informationsmøde for de kommende 10. klasser. Nu går vi så i gang med optagelsessamtalerne fra uge 5 og frem. Der er stadigvæk ledige pladser, så hvis du overvejer at gå i 10. klasse på Detfri næste år, så skynd dig at skrive dig op…

Du kan også læse mere på hjemmesiden under; 10. klasse…

Ansøgning

Hvis dit barn vil optages i 8. – 10. kl. i skoleåret 2019-20 og frem, skal I opskrives via linket her på siden.

I vil blive kontaktet skoleåret inden skolestart, hvor I kan få mulighed for at komme til en uddybende samtale, inden den endelige optagelse finder sted. For at blive optaget i 10. klasse skal du have færdiggjort din 9. klasse og være under 18 år ved skolestart.

Ansøgning om optagelse sker via nemID.
Hvis ikke du har nemID, bedes du venligst kontakte skolen.
Opskriv/opdater dit barn her


Optagelsessamtaler

Vi holder vores optagelsessamtaler fra december og frem, inden det nye skoleår starter.

Samtalen vil handle om skolens hverdag, jeres forventninger til skolegangen her samt naturligvis vores forventninger til dig som elev. Vi forventer aktiv deltagelse i undervisningen, engagement i forhold til skoledemokratiet, samt at du overholder og respekterer skolens studie- og ordensregler. For at blive optaget er det desuden, som udgangspunkt,  en forudsætning, at du har haft tysk/fransk siden 5. klasse og fysik siden 7. klasse.

På baggrund af samtalen vil du herefter kunne blive optaget på skolen, såfremt der er plads.

I forbindelse med optagelsen til vores 10. klasser skal du huske at skrive og sende en motiveret ansøgning inden din optagelsessamtale. Det får du mere at vide om, når du og dine forældre skriver jer op til en samtale.

 

Klik meget gerne  videre rundt på hjemmesiden, hvor du kan læse meget mere om, hvad vi laver i løbet af et skoleår.