Ansøgning og optagelse

Print Friendly, PDF & Email

Informationsmøde for kommende 8. klasser

Vi holder informationsmøde for vores kommende 8. klasser i kantinen i Møllegade, tirsdag d. 19. november kl. 17.00-18.30.  Hvis du er interesseret, skal du og dine forældre møde op denne aften, hvor vi vil fortælle en masse om, hvad vi laver i Grundskolen på Det frie Gymnasium. Aftenen er første led i optagelsen til 8. klasse i skoleåret 20/21, og der vil blive afholdt optagelsessamtaler fra december og frem.

Vel mødt og spred rygtet!

Optagelse til  8. 9. og 10. klasse skoleåret 19/20

Vi har nu en kort venteliste til vores nuværende 8. og 9. klasser, men skriv dig op, så vil du blive kontaktet for en samtale, hvis der kommer en plads.

Vi har også en kort venteliste til vores nuværende 10. klasser, men skriv dig op, så vil du blive kontaktet for en samtale, hvis der kommer en plads.

Ansøgning

Hvis dit barn vil optages i 8. – 10. kl. i skoleåret 2019-20 og frem, skal I opskrives via linket her på siden.

I vil blive kontaktet skoleåret inden skolestart, hvor I kan få mulighed for at komme til en uddybende samtale, inden den endelige optagelse finder sted. For at blive optaget i 10. klasse skal du have færdiggjort din 9. klasse og være under 18 år ved skolestart.

Ansøgning om optagelse sker via nemID.
Hvis ikke du har nemID, bedes du venligst kontakte skolen.
Opskriv/opdater dit barn her


Optagelsessamtaler

Vi holder vores optagelsessamtaler fra december og frem, inden det nye skoleår starter.

Samtalen vil handle om skolens hverdag, jeres forventninger til skolegangen her samt naturligvis vores forventninger til dig som elev. Vi forventer aktiv deltagelse i undervisningen, engagement i forhold til skoledemokratiet, samt at du overholder og respekterer skolens studie- og ordensregler. For at blive optaget er det desuden, som udgangspunkt,  en forudsætning, at du har haft tysk/fransk siden 5. klasse og fysik siden 7. klasse.

På baggrund af samtalen vil du herefter kunne blive optaget på skolen, såfremt der er plads.

Klik meget gerne  videre rundt på hjemmesiden, hvor du kan læse meget mere om, hvad vi laver i løbet af et skoleår.