Ansøgning og optagelse til skoleåret 2019 og frem

Print Friendly, PDF & Email

Optagelse til  8. klasse skoleåret 19/20

Vi har stadigvæk ledige pladser til de kommende 8. klasser. Send en ansøgning, hvis du vil til optagelsessamtale sammen med dine forældre og en lærer fra Grundskolen. Skynd dig…

Vi har afholdt informationsmøde for interesserede til de kommende 10. klasser. Nu er vi godt i gang med optagelsessamtalerne.

Der er stadigvæk pladser, men skynd dig at sende en ansøgning, så vil du og dine forældre blive inviteret til samtale for skoleåret 19-20.

Ansøgning

Hvis dit barn vil optages i 8. – 10. kl. i skoleåret 2019-20 og frem, skal I opskrives via nedenstående link.

I vil blive kontaktet skoleåret inden skolestart, hvor I kan få mulighed for at komme til en uddybende samtale, inden den endelige optagelse finder sted. For at blive optaget i 10. klasse skal du have færdiggjort din 9. klasse og være under 18 år ved skolestart.

Tilmelding til ventelisten sker via nemID.
Hvis ikke du har nemID, bedes du venligst kontakte skolen.
Opskriv/opdater barn på venteliste her


Optagelsessamtaler

Vi holder vores optagelsessamtaler fra december og frem, inden det nye skoleår starter.

Samtalen vil handle om skolens hverdag, jeres forventninger til skolegangen her samt naturligvis vores forventninger til dig som elev. Vi forventer aktiv deltagelse i undervisningen, engagement i forhold til skoledemokratiet, samt at du overholder og respekterer skolens studie- og ordensregler. For at blive optaget er det desuden, som udgangspunkt,  en forudsætning, at du har haft tysk/fransk siden 5. klasse og fysik siden 7. klasse. 

På baggrund af samtalen vil du herefter kunne blive optaget på skolen, såfremt der er plads.