Ansøgningsproces

Print Friendly, PDF & Email

Ansøgning til stx og 2-årig hf skoleåret 2019/20

Læs her

Ansøgning til Grundskolen

Hvis du har lyst til at blive elev i Det frie Gymnasiums Grundskole, skal du udfylde et optagelsesskema og sende det til os. Du kan hente skemaet herunder. Hvis du søger 10. klasse skal du have færdiggjort 9. klasse, og du skal være under 18 år ved skolestarten. Du kan også maile det til RI@detfri.dk

ANSØGNINGSSKEMA 8.-9. KLASSE
ANSØGNINGSSKEMA 10. KLASSE

Ansøgning til hf-enkeltfag

Optagelse til hf-enkeltfag sker altid ved en personlig samtale med en studievejleder, hvor vi laver en uddannelsesplan for dig, baseret på dine forudsætninger og fremtidsplaner. Til samtalen bedes du medbringe dokumentation for skolegang og anden uddannelse. Du kan først optages, når skolen har disse papirer.

Tid til en samtale kan bookes på 3537 1111. Du kan også selv printe en ansøgning ud (link herunder). Bemærk, hvis du er under 18 skal dine forældre underskrive. Bemærk også at du skal skrive under på, at du ikke har en videregående uddannelse. Ellers vil du blive opkrævet hele fagets udgift. Læs mere om bekendtgørelsen for deltagerbetaling.

LÆS MERE OM RETNINGSLINJERNE FOR BRUGERBETALING HER

Udfyld ansøgningen med tydeligt navn og adresse og de fag du ønsker at tilmelde dig. Vedlæg gerne bevis for tidligere skolegang og send den til:
Studievejledningen, Det frie Gymnasium, Møllegade 26, 2200 København N.

ANSØGNINGSSKEMA TIL HF-ENKELTFAG